Jaap Dicou

Ik ben Jaap Dicou, samen met Chantal en hond Leco woon ik in Klarenbeek. Naast mijn bezigheden voor Pijnappel Mode werk ik ook nog drie dagen per week als touringcar chauffeur.  Ik ben lid van Toneel groep Voorwaarts in Twello waar wij ieder jaar de eerste  2 weekenden in februari voorstellingen hebben. Daarnaast gaan wij graag uit eten maar ook zelf koken vind ik leuk om te doen. Ik loop dagelijks in het bos met Leco maar ik mag ook graag de fiets pakken! Uiteraard mag mijn caravan niet ontbreken op het lijstje, hiermee mag ik ook erg graag op pad gaan….

Chantal Dicou-Pijnappel

Ik ben Chantal Dicou-Pijnappel, Jaap en ik wonen naast de zaak met onze rottweiler Leco.

Onze winkel bestaat al sinds 1908, wij zijn inmiddels de derde generatie werkzaam in ons bedrijf sinds 1993. Ik stop graag mijn energie in de winkel en vind het heerlijk om mensen blij te maken en te laten stralen in een nieuwe outfit.

Kinderen hebben wij, helaas,  niet maar wel super fijne volwassen neefjes en nichtjes die inmiddels ook al drie kindjes hebben Milou, Maud en Juul! Daar zijn we superblij mee!

Ik mag graag uit eten gaan, naar een evenement zoals bijvoorbeeld Holland zingt Hazes of Vrienden van Amstel Live, fietsen en ook graag op vakantie gaan met de caravan waarbij Frankrijk en Spanje onze voorkeur hebben. Als wij in Nederland blijven vind ik tot nu toe Delft de leukste bestemming!

Hannie Kruimer

Ik ben Hannie Kruimer, samen met mijn man Wim woon ik in Beekbergen, wij hebben 3 dochters en 4 kleinzonen Jurre, Tijmen, Sam en Pim.  Twee dagen per week zorg ik met veel plezier voor onze kleinkinderen. Ik ben een echt familiemens en houd van gezelligheid  graag heb ik het hele gezin aan tafel om heerlijk voor ze te koken, toeren met de motor, tuinieren en zelf groenten en kruiden verbouwen vind ik fijn  om mee bezig te zijn.

Marjan de Weerd

Ik ben Marjan de Weerd uit Lettele! Ik ben getrouwd met Reinier en wij hebben twee zoons. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Pijnappel Mode. Ik heb  vele jaren ervaring in de modebranche door onder andere mijn eigen winkel “ De Kleerkist” in Bathmen en tevens ben ik leverancier van de merken KJ Brand en Doris Streich. Naast mijn werk vind ik het leuk om te tuinieren, bloemschikken, skieen en dus ook vakantie vieren!

Voorkeur voor uw adviseur?

Speciale voorkeur door wie u geadviseerd wilt worden? Dan kunt u even bellen  om naar het rooster van die week te informeren of stuur ons gerust een mailtje.

055-3011205
 info@pijnappelmode.nl

Thea Brouwer

Ik ben Thea en ik ben getrouwd met Tiny Bovendorp en wij wonen in Apeldoorn. Ik ben moeder van een dochter, Celeste.

Ik heb al jarenlange ervaring in de mode en sinds juli 2020 bij Pijnappel Mode werkzaam. Mijn favoriete vakantieland is Turkije  en mijn overige hobby’s zijn mode, muziek, theater, een goede film en ik ben graag creatief met meubeltje en de verfpot!!

Leida Boerkamp-Klomp

Ik ben Leida Boerkamp-Klomp , ik woon in Klarenbeek, ik heb een dochter  Esther en een zoon Martijn , en ook 5 kleinkinderen.  Ik zit met veel plezier achter de naaimachine , houd van tuinieren , terrasje pikken,  fietsvakanties en ook doe ik vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem.

Hannie Berendsen

Mijn naam is Hannie Berendsen Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in de Posterenk, met heel veel plezier. Mijn werk als coupeuse doe ik al vanaf mijn 19 jaar. In de vrije uurtjes ga ik veel fietsen en wandelen ( mooie routes ) en hard lopen en zwemmen. Het lezen van mooi boek of tijdschrift is ook een heerlijk ontspanning.