Jaap Dicou

Ik ben Jaap Dicou, samen met Chantal en hond Leco woon ik in Klarenbeek. Naast mijn bezigheden voor Pijnappel Mode werk ik ook nog drie dagen per week als touringcar chauffeur.  Ik ben lid van Toneel groep Voorwaarts in Twello waar wij ieder jaar de eerste  2 weekenden in februari voorstellingen hebben. Daarnaast gaan wij graag uit eten maar ook zelf koken vind ik leuk om te doen. Ik loop dagelijks in het bos met Leco maar ik mag ook graag de fiets pakken! Uiteraard mag mijn caravan niet ontbreken op het lijstje, hiermee mag ik ook erg graag op pad gaan….

Chantal Dicou-Pijnappel

Ik ben Chantal Dicou-Pijnappel, Jaap en ik wonen naast de zaak met onze rottweiler Leco. Kinderen hebben wij helaas niet, maar wel super fijne volwassen neefjes en nichtjes die inmiddels ook al twee kindjes hebben Milou en Maud en ook zij zijn  een heel klein beetje van ons. Ik mag graag uit eten gaan, naar Holland zingt Hazes en Vrienden van Amstel Live , ik mag graag fietsen en ook graag op vakantie gaan met de caravan waarbij Frankrijk en Spanje onze voorkeur hebben. Als wij in Nederland blijven vind ik tot nu toe Delft de leukste bestemming!

Leida Boerkamp-Klomp

Ik ben Leida Boerkamp-Klomp , ik woon in Klarenbeek, ik heb een dochter  Esther en een zoon Martijn , en ook 5 kleinkinderen.  Ik zit met veel plezier achter de naaimachine , houd van tuinieren , terrasje pikken,  fietsvakanties en ook doe ik vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem.

Wiljan Berends-Groot Boerle

Mijn naam is Wiljan Berends-Groot Boerle.
Ik woon samen met mijn man in Twello en we hebben 2 zonen en ook sinds kort onze kleizoon Stijn!  Al ruim 15 jaar werk ik parttime met veel plezier bij Pijnappel Mode in de verkoop en ook show ik tijdens de modepresetaties.  Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen en tennissen. ‘s Winters bind ik graag de schaatsen onder.
Een paar jaar geleden heb ik schilderen ontdekt. Ik schilder abstracte schilderijen, waar ik veel plezier aan beleef.

Marjan de Weerd

Ik ben Marjan de Weerd uit Lettele! Ik ben getrouwd met Reinier en wij hebben twee zoons. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Pijnappel Mode. Ik heb  vele jaren ervaring in de modebranche door onder andere mijn eigen winkel “ De Kleerkist” in Bathmen en tevens ben ik leverancier van de merken KJ Brand en Doris Streich. Naast mijn werk vind ik het leuk om te tuinieren, bloemschikken, skieen en dus ook vakantie vieren!

Hannie Kruimer

Ik ben Hannie Kruimer , samen met mijn man Wim woon ik in Beekbergen, wij hebben 3 dochters en 4 kleinzonen Jurre, Tijmen, Sam en Pim.  Twee dagen per week zorg ik met veel plezier voor onze kleinkinderen. Ik ben een echt familiemens en houd van gezelligheid  graag heb ik het hele gezin aan tafel om heerlijk voor ze te koken, toeren met de motor, tuinieren en zelf groenten en kruiden verbouwen vind ik fijn  om mee bezig te zijn.

Gerda Bar-Ruijsch

Mijn naam is Gerda Bar-Ruijsch, Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Als ik tijd heb ga ik graag iets gezelligs met vriendinnen doen, hetzij uit eten of zelf thuis samen koken en natuurlijk heerlijk veel kletsen.  Verder ga ik ook graag met mensen om of  iets ondernemen met een vriendin die daar aan behoefte heeft. Dat is ook de reden dat ik graag bij Pijnappel Mode werk, ik ben werkzaam bij Pijnappel Mode sinds maart 2010.

Hetty Scherling-Stegeman

Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Hetty Scherling-Stegeman. Ik ben getrouwd met Rene en samen hebben we een zoon en dochter.
Sinds mei 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Pijnappel Mode. Het is een uitdaging mensen een eerlijk advies te geven zich leuk en comfortabel te kleden.
Twee dagen per week pas ik op onze kleinzonen Tom en Pim. Verder help ik mijn man met de administratie van zijn bedrijf.Graag probeer ik allerlei recepten uit; brei en haak ik graag en zwem en golf ik.

Hannie Berendsen

Mijn naam is Hannie Berendsen Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in de Posterenk, met heel veel plezier. Mijn werk als coupeuse doe ik al vanaf mijn 19 jaar. In de vrije uurtjes ga ik veel fietsen en wandelen ( mooie routes ) en hard lopen en zwemmen. Het lezen van mooi boek of tijdschrift is ook een heerlijk ontspanning.

Voorkeur voor uw adviseur?

Speciale voorkeur door wie u geadviseerd wilt worden? Dan kunt u even bellen  om naar het rooster van die week te informeren of stuur ons gerust een mailtje.

055-3011205
 info@pijnappelmode.nl