We staan
voor u klaar.

Drie generaties.

De winkel bestaat al sinds 1908. Inmiddels is de derde generatie werkzaam, sinds 1993. Ons team stopt graag energie in de winkel en we vinden het heerlijk om mensen blij te maken en te laten stralen in een nieuwe outfit. Want, aandacht maakt alles mooier!

Team Pijnappel Mode.

Jaap Dicou

Ik ben Jaap Dicou, samen met Chantal en hond Leco woon ik naast de zaak in Klarenbeek. Naast mijn bezigheden voor Pijnappel Mode werk ik drie dagen per week als touringcar chauffeur bij Jan van Delen in Barneveld.

Ik ga graag uit eten en kook zelf ook graag. Naast een heerlijke wandeling door het bos met Leco stap ik ook graag op de fiets.

Uiteraard mag mijn caravan niet ontbreken op het lijstje, hiermee ga ik graag op pad!

Chantal Dicou- Pijnappel

Ik ben Chantal Dicou-Pijnappel. Kinderen hebben wij helaas niet, maar wel super fijne volwassen neefjes en nichtjes. Zij hebben inmiddels ook kindjes en daar zijn we super blij mee!

Ik wandel graag, hou van uit eten gaan en kan enorm genieten van muziekevenementen zoals Holland zingt Hazes, de Toppers of Vrienden van Amstel Live.

Verder fietsen we graag en trekken we er het liefst met caravan op uit richting Frankrijk of Spanje.

Hannie Kruimer

Ik ben Hannie Kruimer, samen met mijn man Wim woon ik in Beekbergen, wij hebben 3 dochters en 4 kleinzonen. Twee dagen per week zorg ik met veel plezier voor onze kleinkinderen.

Ik ben een echt familiemens en het liefst heb ik het hele gezin aan tafel om heerlijk voor ze te koken. Verder toeren we graag met de motor, en vind ik het fijn om te tuinieren en groente/fruit te verbouwen.

Daarnaast werk ik als vrijwilliger in het Hospice in Beekbergen.

Marjan de Weerd

Ik ben Marjan de Weerd uit Lettele! Ik ben getrouwd met Reinier en wij hebben twee zoons.

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Pijnappel Mode. Ik heb vele jaren ervaring in de modebranche door onder andere mijn eigen winkel “ De Kleerkist” in Bathmen en tevens ben ik leverancier van de merken KJ Brand en Doris Streich.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te tuinieren, bloemschikken, skiën en dus ook vakantie vieren!

Izabela Sporna

Ik ben Izabela Sporna getrouwd met Geert en wij wonen in Twello. Onze jongens zijn twee prachtige langharige teckels. Oorspronkelijk kom ik uit Polen, maar woon al meer dan 25 jaar in Nederland.

Sinds april 2023 werk ik bij Pijnappel Mode. Ik vind het enorm fijn om mensen in de watten te leggen. Ik wil graag samen met onze klanten mooie combinaties uitkiezen waar u blij van wordt.

Ik wandel graag, hou heel erg van lekker eten maken, maar ook erop uitgaan en ergens uit eten gaan kan ik erg van genieten. Verder gaan wij regelmatig naar ons huis in Polen en ook om mijn moeder en broer te bezoeken.

Gerda Bar

Mijn naam is Gerda Bar, voor de meesten misschien al wel bekend. Ik heb voorheen 10 jaar bij Pijnappel Mode gewerkt en ben er even tussenuit geweest. Ik ben nu weer terug voor een paar middagen in de week en daar ben ik heel blij mee. Het team is erg gezellig en werk er met heel veel plezier.

Verder ben ik al 34 jaar getrouwd met Richard en samen hebben wij een dochter en een zoon. Ook ons eerste kleinkind is vorig jaar november geboren en zijn daar heel blij mee. Hopelijk mag ik nog heel lang dit leuke vak in de mode blijven doen en help u graag met adviseren van leuke en mooie kleding.

Stien Elijzen

Ik ben Stien van Overbeek en al heel lang getrouwd met Harm Elijzen (hele lieve man).  Sinds kort wonen wij in Eerbeek. Wij hebben een zoon, dochter en drie hele lieve kleinkinderen.

Ik ken Jaap en Chantal al heel lang en ze vroegen aan mij, wil je niet bij ons komen werken? Nou een leukere baan had ik me niet kunnen wensen, wat een warme ‘familie’ om in terecht te komen.

Ik vind het heel leuk om klanten blij te deur uit te laten gaan, daar doe ik ook echt mijn best voor. Verder sport ik graag, doe ik vrijwilligerswerk bij de Hospice, erg dankbaar werk. Dan zit ik ook nog in het bestuur van het dorpscentrum De Brink.

Ik hoop u snel samen met mijn collega’s te mogen helpen!

Leida Boerkamp-Klomp

Ik ben Leida Boerkamp-Klomp. Ik woon in Klarenbeek, heb een dochter en zoon en ook 5 kleinkinderen. Ik zit met veel plezier achter de naaimachine , houd van tuinieren , terrasje pikken, fietsvakanties en ook doe ik vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem.

Miranda Eekhuis

Mijn naam is Miranda Eekhuis uit Voorst. Ik ben getrouwd met Harry en wij hebben een zoon en dochter. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Pijnappel Mode als coupeuse.

Ik maak veel kleding voor mijzelf en mijn kinderen, tevens maak ik lingerie. Daarnaast ben ik ook werkzaam op de broodafdeling bij de Jumbo in Twello. Bij de voetbal en gymnastiekvereniging ben ik als vrijwilliger actief.

Naast dit alles vind ik het ook leuk om te tuinieren en creatief bezig te zijn.

Liever een vaste adviseur?

Speciale voorkeur door wie u geadviseerd wilt worden? Dan kunt u even bellen om naar het rooster van die week te informeren of stuur ons gerust een mailtje.

055-3011205 
info@pijnappelmode.nl