Jaap Dicou

Ik ben Jaap Dicou, samen met Chantal en hond Leco woon ik in Klarenbeek. Naast mijn bezigheden voor Pijnappel Mode werk ik ook nog drie dagen per week als touringcar chauffeur.  Ik ben lid van Toneel groep Voorwaarts in Twello waar wij ieder jaar de eerste  2 weekenden in februari voorstellingen hebben. Daarnaast gaan wij graag uit eten maar ook zelf koken vind ik leuk om te doen. Ik loop dagelijks in het bos met Leco maar ik mag ook graag de fiets pakken! Uiteraard mag mijn caravan niet ontbreken op het lijstje, hiermee mag ik ook erg graag op pad gaan….

Chantal Dicou-Pijnappel

Ik ben Chantal Dicou-Pijnappel, Jaap en ik wonen naast de zaak met onze rottweiler Leco.

Onze winkel bestaat al sinds 1908, wij zijn inmiddels de derde generatie werkzaam in ons bedrijf sinds 1993. Ik stop graag mijn energie in de winkel en vind het heerlijk om mensen blij te maken en te laten stralen in een nieuwe outfit.

Kinderen hebben wij, helaas, niet maar wel super fijne volwassen neefjes en nichtjes die inmiddels ook al drie kindjes hebben Milou, Maud, Juul, Joep, Tess en Mara! Daar zijn we superblij mee!

Ik mag graag uit eten gaan, naar een evenement zoals bijvoorbeeld Holland zingt Hazes of Vrienden van Amstel Live, fietsen en ook graag op vakantie gaan met de caravan waarbij Frankrijk en Spanje onze voorkeur hebben. Als wij in Nederland blijven vind ik tot nu toe Delft de leukste bestemming!

Hannie Kruimer

Ik ben Hannie Kruimer, samen met mijn man Wim woon ik in Beekbergen, wij hebben 3 dochters en 4 kleinzonen Jurre, Tijmen, Sam en Pim. Twee dagen per week zorg ik met veel plezier voor onze kleinkinderen. Ik ben een echt familiemens en houd van gezelligheid graag heb ik het hele gezin aan tafel om heerlijk voor ze te koken, toeren met de motor, tuinieren en zelf groenten en kruiden verbouwen vind ik fijn om mee bezig te zijn. Daarnaast werk ik als vrijwilliger in het Hospice in Beekbergen.

Marjan de Weerd

Ik ben Marjan de Weerd uit Lettele! Ik ben getrouwd met Reinier en wij hebben twee zoons. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Pijnappel Mode. Ik heb  vele jaren ervaring in de modebranche door onder andere mijn eigen winkel “ De Kleerkist” in Bathmen en tevens ben ik leverancier van de merken KJ Brand en Doris Streich. Naast mijn werk vind ik het leuk om te tuinieren, bloemschikken, skieen en dus ook vakantie vieren!

Voorkeur voor uw adviseur?

Speciale voorkeur door wie u geadviseerd wilt worden? Dan kunt u even bellen  om naar het rooster van die week te informeren of stuur ons gerust een mailtje.

055-3011205
 info@pijnappelmode.nl

Stien Elijzen

Leida Boerkamp-Klomp

Ik ben Leida Boerkamp-Klomp , ik woon in Klarenbeek, ik heb een dochter  Esther en een zoon Martijn , en ook 5 kleinkinderen.  Ik zit met veel plezier achter de naaimachine , houd van tuinieren , terrasje pikken,  fietsvakanties en ook doe ik vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem.

Miranda Eekhuis

Mijn naam is Miranda Eekhuis uit Voorst.  Ik ben getrouwd met Harry en wij hebben een zoon en dochter. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Pijnappel Mode als coupeuse. Ik maak veel kleding voor mijzelf en mijn kinderen, tevens maak ik lingerie. Daarnaast ben ik ook werkzaam op de broodafdeling bij de Jumbo in Twello. Bij de voetbal en gymnastiekvereniging ben ik als vrijwilliger actief. Naast dit alles vind ik het ook leuk om te tuinieren en creatief bezig te zijn.